Inschrijven

Leuk dat je mee wilt doen! Hier begint het Triathlon avontuur voor jou! 
Om mee te doen met de Dion Triathlon in Hardenberg dien je je in te schrijven via de NTB,
de Nederlandse Triathlon Bond. Je kan mee doen met de volgende afstanden:

Beide afstanden kun je individueel doen, maar natuurlijk ook met een team. Wat gaat het worden? De 1/8 individueel, of misschien wel de 1/4 in een teamverband?Maak hieronder je keuze door te klikken op de gewenste afstand. De inschrijving wijst zich vanzelf.

● 1/8 Triathlon | individueel | €31,00
● 1/4 Triathlon | individueel | €33,50
● 1/8 Triathlon | team | €30,50
● 1/4 Triathlon | team | €33,00

Wist je dat je al vanaf het jaar waarin je 14 jaar wordt, mee mag doen aan de 1/8 Dion Triathlon Hardenberg? Dit mag in een team maar ben je super sportief dan mag je ook alle onderdelen zelf doen. En als je 28 mei meedeed met de triathlon georganiseerd door het Vechtdal College, De Nieuwe Veste en het Greijdanus kost meedoen aan de Dion Triathlon Hardenberg maar 5 euro!

TEAM NOG NIET COMPLEET?
Geen probleem, wij helpen je graag aan een extra teamlid middels onze mix&match functie. Het zou natuurlijk zonde zijn als je wél mee wilt doen, maar geen team compleet kunt krijgen. Voor Dernadette gold dit ook, dus ze gaf zich op! Lees hieronder haar ervaring: 

Dernadette: “Vorig jaar heb ik me als zwemster opgegeven voor de mix en match actie om zo me te laten koppelen aan een of twee andere atleten die met mij een duo of trio wilden vormen. In mijn eentje zag ik meedoen aan de triatlon niet zitten maar het leek me geweldig leuk om wel aan dit evenement mee te doen op het onderdeel zwemmen. Een podiumplaats zat er niet in maar daar ging het ook niet om. We hebben het samen erg leuk gehad op de dag zelf en daar aan voorafgaand door elkaar op de hoogte te houden van de vorderingen van onze trainingen. Meedoen is tenslotte belangrijker dan winnen!”

Heb je je (al) ingeschreven? En heb je behoefte aan een training/begeleiding ter voorbereiding op de Triathlon? Neem dan eens een kijkje op de site van Sportservice Hardenberg, zij bieden speciale Triathlon Clinics aan waar iedereen aan kan mee doen! Meer informatie over de Triathlon Clinics kan je HIER vinden.