Sponsors

Een groot evenement kan niet zonder sponsoren!

Daarom zijn wij ontzettend blij en dankbaar dat Dion Groep uit Hardenberg haar naam al vanaf de allereerste editie als hoofdsponsor aan de Triathlon Hardenberg heeft verbonden!

Ook hebben wij gezamenlijk nog een prachtig aantal cosponsors bereid gevonden om de Dion Triathlon Hardenberg extra financieel te steunen. Geweldig én erg belangrijk, want zonder hen zou dit evenement niet kunnen bestaan! 

Dion: voor mens, organisatie, gebouw & omgeving
Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Dion Groep, de hoofdsponsor van de Dion Triathlon in Hardenberg. Wij zijn een zakelijke dienstverlener met vakkennis in huis op het gebied van mens, organisatie, gebouw & omgeving. Vakkennis waarmee we elke organisatie kunnen ondersteunen.

Zo ondersteunen we de organisatie van de Dion Triathlon niet alleen financieel, maar ook door middel van inzet van een aantal van onze specialisten! 

Over ons, Dion Groep
Met 120 specialisten onder 1 vlag werken we dagelijks aan het creëren van ‘symbiose’: het leveren van meerwaarde door onze collectieve kennis te delen. Met collectieve kennis bedoelen we álle kennis en kunde die onze medewerkers hebben van hun vakgebied, de markt en van diverse processen.Wij ontzorgen organisaties met ondersteunende activiteiten op het gebied van personeel en organisatie, gebouw en omgeving zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hierdoor blijven wij doen waar we goed in zijn en creëren daarmee ook daadwerkelijk een meerwaarde voor 2 partijen: symbiose. 

Onze specialisaties
Onze dienstverlening is onder te verdelen in 2 pijlers: personeel & organisatie + gebouw & omgeving. Denk bij personeel & organisatie onder andere aan HR advies en ondersteuning, werving en selectie of coaching. Maar denk ook aan salarisadministratie, assessments, arbeidsdeskundig onderzoek of arbeidsmarktcommunicatie. Op het gebied van gebouw en omgeving hebben we het onder andere over tekeningbeheer, machineveiligheid en robotisering. Maar bijvoorbeeld ook over huisvesting en energiemanagement.Inhoudelijk gezien leveren onze specialisten dus zeer uiteenlopende diensten. Maar onze kernwaarden zijn voor iedereen hetzelfde: persoonlijk contact.

Dion B.V.

Prins Sport, de nummer 1 sportzaak in de regio!            

Met vestigingen in Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart is Prins Sport dé sportzaak in de regio. De ondersteuning van Prins Sport aan een uniek sportevenement als de Dion Triathlon is daarmee ook een logisch gevolg. Helemaal gezien het feit dat eigenaar Robert Prins, nauwelijks bekomen van zijn zweminspanning tijdens de editie van 2018, sponsoring voor de editie van 2019 heeft toegezegd. Belofte maakt schuld en daarmee is de Dion Triathlon een trotse sponsor rijker!

Prins Sport legt in haar winkels de focus op aanbod, specialisme en beleving en weet zich hiermee te onderscheiden ten opzichte van diverse (online) concurrenten. Deze kernwaarden gekoppeld aan de regionale betrokkenheid bij evenementen en verenigingen maakt Prins Sport een uiterst betrouwbare partner. Met een compleet aanbod op het gebied van diverse sporten kan iedere sporter, van recreant tot prestatiegerichte sporter, bij Prins Sport terecht voor zijn sportartikelen.

Ben jij in training voor de Dion Triathlon? Prins Sport helpt je op weg met je zwemartikelen, fiets- of hardloopoutfit, sportvoeding of voor een sporthorloge die je trainingsarbeid nauwkeurig in kaart brengt. Kortom: ook de triatleet is bij Prins Sport aan het juiste adres in voorbereiding op de Dion Triathlon.

Naast het aanbod in de winkels is Prins Sport enorm actief op het gebied van team- en bedrijfskleding. In de loop der jaren is de klantenkring op dit gebied enorm gegroeid en kan Prins Sport met trots zeggen dat het samenwerkt met circa 50 verenigingen, bedrijven en/of instellingen. Op het gebied van team- en bedrijfskleding onderscheidt Prins Sport zich door een uitstekend aanbod, persoonlijk advies, maar ook zeker door het ontzorgen van de samenwerkende partij. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het in kaart brengen van de wensen, het aanbieden van de juiste kleding en materialen, als ook in het persoonlijk afleveren en het bieden van de gewenste nazorg. Prins Sport heeft een prettige samenwerking met diverse toeleveranciers en is daardoor altijd in staat te kunnen voldoen aan de wens.

In het kader van de Dion Triathlon en de overige sportevenementen die de komende periode op het programma staan, ben je bij Prins Sport aan het juiste adres voor jouw (gepersonaliseerde) sporttenue. Prins Sport biedt zelfs de mogelijkheid running-, wieler- of triatlonkleding compleet in eigen bedrijfsstijl te ontwerpen en te leveren. Loop eens vrijblijvend bij binnen om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken.

Veel succes met de voorbereidingen richting de Dion Triathlon 2019 en tot ziens in één van de winkels van Prins Sport! 

Baker Tilly bestaat in 2019 maar liefst 105 jaar! Sinds de oprichting in 1914 zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 13 vestigingen en 900 medewerkers. Bij Baker Tilly vindt u het beste van twee werelden in één partner: een krachtig, internationaal netwerk en sterke betrokkenheid in de regio. Zoals met onze vestigingen in Zwolle en Almelo.

Die verbondenheid met de regio komt ook tot uiting in deelname aan de Dion Triathlon in Hardenberg. Baker Tilly waardeert dit regionale initiatief waar teamwork en sportiviteit de boventoon voert. Reden om ook de vierde editie van de Dion Triathlon Hardenberg te sponsoren. Onze betrokkenheid gaat echter verder dan alleen sponsoring. Onze collega’s gaan namelijk de uitdaging aan om met 2 teams de triathlon te volbrengen! Sport is belangrijk voor lijf en geest en zeker voor de professionals bij Baker Tilly is beweging, na een dag achter het bureau, van groot belang.

Aanvoerder van een van onze teams, Tieno van der Velde: “Deelname aan de triathlon draait om teamwork. Wij gaan met elkaar een goed resultaat neerzetten. Iets wat wij elke dag proberen te doen. De triathlon helpt ons om als team nog beter op elkaar ingespeeld te raken. En uiteraard gaan we proberen om de tijd van vorig jaar te verbeteren. Zo competitief zijn we wel!”

Baker Tilly biedt een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot fiscaal advies en advisory-diensten. Van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detachering. En van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Wij focussen ons op grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven en voeren met hen vandaag de gesprekken, die morgen van belang zijn. Daarnaast hebben wij ook een sterke focus op zorgklanten en de publieke sector. Stilstaan is geen optie, morgen begint nu. Vanuit onze roots en de ervaring en ambities van ruim 900 professionals werken wij vandaag aan uw toekomst. En omdat wij onderdeel zijn van het internationale netwerk van Baker Tilly reikt onze expertise tot ver buiten Nederland. Zo helpen wij u groeien.

Meer weten? Kijk op: www.bakertilly.nl
Baker Tilly is initiatiefnemer van www.ondernemerscollege.nl.

Profextru Productie, gevestigd in Hardenberg, is een succesvol internationaal bedrijf. Met 40 medewerkers en een no nonsens cultuur, houdt zij zich ( onder de merknamen Combiboard en Prolock) bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van duurzame kunststof profielsystemen, zoals damwanden, panelen en systeemwanden voor de bouw, stallenbouw, en oeverbescherming. Moderne productieprocessen, gekenmerkt door innovatie en controle, vormen de basis van kwaliteitsproducten. Profextru heeft de ambitie om systemen continu te verbeteren en te vernieuwen. De inzet van het bedrijf daarbij is om de verworven marktpositie te behouden en te verbeteren. Voor meer informatie zie ook onze site. www.profextru.nl

Een bureau vol creatieve doeners die met flink veel energie werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij vertellen verhalen met verfrissende concepten, verrassende creaties en sterke content. Voor de rest cheffen we ’t gewoon; we regelen alles tot in de puntjes. En valt er iets te vieren? Dan knalt er confetti of champagne 😉  5 x C dus!

De Haere
voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond bewegen

Beweging als bron voor een fit en vitaal leven
Pijn of bewegingsklachten? Bij De Haere ben je in goede handen. Je kunt bij ons terecht voor fysio- en ergotherapiebehandelingen met een groot aantal specialisaties om je van je klachten af te helpen. Met 14 vestigingen in Salland en Twente is er altijd een locatie dicht bij je in de buurt.

Onze overtuiging: beweging is de bron van een fit en vitaal leven. Daarom bieden we naast behandeling en therapie ook allerlei vormen van gezond bewegen: groepslessen en individuele sport- en fitnesstrainingen voor iedereen die gezondheidsklachten heeft gehad of ze juist wil voorkomen. Mensen helpen om fit en vitaal te blijven, dat is wat ons beweegt.

Therapie en behandeling
Als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom niet meer vanzelfsprekend is, ben je bij De Haere verzekerd van de beste behandelingen. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en methoden om pijn- en bewegingsklachten te verhelpen. Of om je bewegingsvrijheid te bewaren of vergroten.

In de zorg ben je nooit uitgeleerd en daarom hebben praktisch al onze therapeuten zich na hun reguliere opleiding gespecialiseerd of toegelegd op de behandeling van een bepaalde patiëntengroep, aandoening of speciale therapie. Die vakkennis en expertise delen we voortdurend, want samen weten we meer.

Gedrag en gezondheid
Bij De Haere behandelen we klachten, maar nog liever helpen we ze voorkomen. Daarom helpen we mensen ook met gezond bewegen en het aanleren van een nieuwe leefstijl. Bij onze vestigingen met een oefenzaal geven we groepslessen en cursussen voor jong en oud: van Fit voor kids tot zwangerschapspilates en van valpreventiecursussen tot het Gezond Gewicht leefstijlprogramma in samenwerking met leefstijlcoach en diëtist.

Positieve gezondheid
We geloven in positieve gezondheid; dat wil zeggen dat we verder kijken dan de fysieke klachten van mensen. We willen ook een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven, het dagelijkse functioneren en sociaal meedoen van mensen. Daarom organiseren en ondersteunen we vanuit onze vestigingen activiteiten waaraan iedereen uit een wijk of dorp mee kan doen. Van dorpswandelingen tot recreatieve- en wedstrijdtriathlons en van voorlichting over valpreventie aan ouderen tot schoolprojecten om kinderen meer te laten bewegen.

Meer weten over De Haere, onze therapieën, groepslessen en vestigingsadressen? Kijk op de-haere.nl en meld je meteen aan voor de online nieuwsbrief Beweegredenen. Dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwe behandelingen, lessen en activiteiten bij de vestigingen!


Kom in beweging met De Haere!

 

Kampeerdorp de Zandstuve is een leuke camping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving in Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk!

Doe jij mee aan de DION Triathlon en zoek jij een passende slaapplek in de buurt? Stop met zoeken! Kampeerdorp de Zandstuve is dé plek waar jij tegen een fijn tarief kan overnachten. Sterker nog, je kunt er zelfs een weekendje weg van maken! Zodra je je hebt aangemeld voor de DION Triathlon en je een startnummer hebt ontvangen, kun je met dat startnummer korting krijgen! Wij zullen je tegen aanlevering van je startnummer namelijk een persoonlijke kortingscode toesturen van maarliefst 20%. Met deze code kun je je korting in het weekend van 5 t/m 8 juli 2019 verzilveren. Je maakt dan van een leuke triathlon, een super leuk weekendje (met triathlon) weg!
Kijk voor meer informatie op onze site!

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten voor zowel jong als oud. Vervelen bij ons is geen optie! Beleef enorm veel waterpret in ons binnen- en buitenzwembad! Bij wat minder weer kun je terecht in onze binnenspeeltuin, het Cobus Speelkasteel, waar je kunt klimmen en klauteren. In de zomervakantie, maar ook in het voor- en naseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma boordevol activiteiten voor jong en oud. Elk jaar brengen wij een eigen musical uit, geniet van het entertainment! Honger gekregen na al dat speelplezier? Kom bij ons dan culinair genieten in onze horecagelegenheden zoals de pizzeria, het restaurant, de frietboetiek of haal een snack bij de Stuuf to go. Jij geniet, wij doen de rest!

Perfecte COMBI; zwemmen, lopen en fietsen
Wij van COMBI sponsoren graag dit mooie initiatief van de DION Triathlon, omdat wij ook veel waarde hechten aan sport, spelen en bewegen. De diverse disciplines van zwemmen, lopen en fietsen is een ideale ‘combi’ dat zowel als individu als met een team uitgevoerd kan worden. Wij zijn dan ook erg benieuwd wie of welke teams er op 6 juli aan de start verschijnen.

Om ons alvast beter te leren kennen omschrijven we hier kort wie wij zijn en wat we doen. Wij bieden namelijk met ons team slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst en houden ons dagelijks bezig met (voort)bewegen middels voertuigen. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf en kunnen daarom alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden in onze garage (ook trucks/trailers en campers). Daarnaast hebben we een eigen verhuur- en leasemaatschappij, zodat we met u mee kunnen schakelen wanneer u op zoek bent naar flexibiliteit, duurzaamheid en/of ontzorging van uw wagenpark. Dit uiteraard met de beste service voor de beste prijs.

Wilt u ook ontdekken hoe COMBI kan bijdragen aan uw mobiliteit? Schiet ons dan eens aan bij DION Triathlon waar wij bij aanwezig zullen zijn. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons aan de Koningsspil 1 in Hardenberg. Wij brengen u graag helder in kaart welke mobiliteitsvorm of oplossing het beste bij uw zakelijke of privé situatie past en gaan zonodig de uitdaging aan. Daarbij hebben we maar 1 doel voor ogen; SAMEN SCOREN en samen met u de perfecte ‘COMBI’ maken!

Graag tot ziens • Team COMBI
www.autocombi.nl 
Koningsspil 1 te Hardenberg
0523-271318

Sporten is als ondernemen. Als ondernemer bent u scherp op kansen, speelt u snel in op ontwikkelingen en wilt u voortdurend scoren en verbeteren. De Jong & Laan houdt van ondernemen, dus van sporten. Daarom dragen wij Dion Thriathlon Hardenberg een warm en sportief hart toe. Als sponsor, maar ook als deelnemer. Diverse collega’s gaan ook dit jaar weer de uitdaging aan!

Over de Jong & Laan
De Jong & Laan is het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. De accountants en adviseurs van de Jong & Laan zijn uw coach en sparringpartner. Wat uw vraagstuk ook is. Of u nou inzicht wilt in uw financiële administratie, zekerheid over uw jaarrekening of advies over belasting, personeel of subsidies. Of wellicht heeft u hulp nodig bij het aankooptraject van een nieuwe onderneming. Wij helpen u graag.

Wilt u meer over ons weten?
Kijk gerust eens op www.jonglaan.nl of neem contact met ons op.

Geen verdere info beschikbaar.

Geen verdere info beschikbaar.

Geen verdere info beschikbaar.

Geen verdere info beschikbaar.

Wij van Top Level Punt sponsoren de Dion Triatlon Hardenberg! Wij vinden uitdaging en teambuilding namelijk een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Wij zien hierin een overeenkomst met de triatlon. Wij zorgen als team voor prestaties waar we trots op zijn! Top Level Punt is een bedrijf waarbij vitaliteit en enthousiasme centraal staat. Daarom zijn wij de perfecte match om de triatlon te steunen.

Top Level Punt realiseert subsidie en innovatie!
De markt is continue in beweging en als ondernemer bent u altijd bezig om nieuwe kansen te benutten. Innoveren is hierbij erg belangrijk. Om van idee tot nieuw product of dienst te komen is niet eenvoudig. Top Level Punt B.V. ondersteunt u bij het realiseren van uw innovatieplannen. Wij ontzorgen u niet alleen in het gehele subsidieproces, maar kunnen eveneens het totale projectmanagement voor u uitvoeren. Ons doel is dat uw innovatie leidt tot concrete business!

Wat doen wij?
Toetsen van uw idee en/of concept Samen met u toetsen wij de slagingskans van uw idee en stellen vast wat er nodig is om uw idee tot een succes te maken. Verwerven van subsidies De overheid biedt aantrekkelijke subsidies en fondsen aan voor innovatieve ondernemers. Subsidie dient te passen bij uw doel, ambitie en planning. Wij inventariseren niet alleen de juiste subsidieregelingen, maar verzorgen eveneens de aanvraagprocedure en ondersteunen u bij de administratieve vastlegging. Wij werken voor bedrijven, organisaties en overheden.

Realiseren van uw innovatie
Een innovatie is pas zinvol wanneer deze leidt tot nieuwe business. Wij leveren niet alleen praktisch advies over het succesvol vermarkten van uw innovaties, maar kunnen het totale projectmanagement verzorgen. Ook brengen wij u in contact met de juiste personen binnen kennisinstellingen, bedrijven en overheden die uw innovatieplannen kunnen versnellen.

Telefoon: +31 (0)523 30 10 00
info@toplevelpunt.nl
www.toplevelpunt.nl

Medifast Zakelijk heet nu WerkFijn. Onze naam is veranderd per 13 mei 2019. Onze oude jas past niet meer. Ooit zijn we begonnen vanuit het ziekenhuis, vanuit de medische hoek. Maar dat ligt inmiddels ver achter ons. We houden ons nu alleen nog maar bezig met gezondheid, arbodienstverlening, medische keuringen en  preventie en inzetbaarheid van uw medewerkers. En daar hoort een nieuwe naam bij.

WerkFijn is onze nieuwe naam. Want met plezier in je werk en frisse energie begint ten slotte alles. Dan zit je lekker in je vel en kan je de wereld aan. Dat geldt voor u en uw medewerkers. En het geldt ook voor ons, want wij vinden het fijn om voor u te werken en dat doen we elke dag met veel plezier.

En dat blijven we gewoon doen, voor u verandert er verder niets. U houdt contact met dezelfde medewerkers als voorheen. En u mag rekenen op dezelfde plezierige én professionele ondersteuning die u van ons gewend bent.

Hetzelfde bedrijf, op dezelfde locaties (Coevorden, Hardenberg & Zwolle) met dezelfde mensen en dezelfde passie, maar met een nieuwe naam:

 

info@werkfijn.nl
www.werkfijn.nl
0523 208175

Team WerkFijn

Wij zijn alle bovengenoemde, betrokken bedrijven erg dankbaar voor hun bijdrage!
We zijn er dan ook trots op dat we hen stuk voor stuk onze sponsor mogen noemen!