Reizen

Reizen
Kom je met de trein? Via de Stationsstraat loop of fiets je zo het centrum in (Oosteinde, Voorstraat) waarbij je uiteindelijk bij het evenemententerrein (aan De Brink) uit komt. Kom je op de dag zelf met de auto naar Hardenberg? Ook dat kan natuurlijk! Houdt er dan wel rekening mee dat er op de meeste plekken in het centrum (achteraf) betaald moet worden.

Parkeren

Parkeren, achteraf betalen
In de parkeervoorzieningen:
Centrum/Gemeentehuis, Centrum/Theater, Centrum/LOC en op het Van Wevelinckhovenplein parkeert u achter de slagboom en kun je achteraf betalen bij één van de betaalautomaten. Je kunt hier met kleingeld betalen maar ook met je pinpas. Hier geldt een tarief van €1,15 per uur.

Parkeren, vooraf betalen
Op de overige parkeervoorzieningen (o.a. Bruchterweg/Europaweg/Koppellaan) moet je vooraf betalen voor parkeren. Je kunt met kleingeld of met dip & go een parkeerkaartje kopen, maar ook gebruik maken van belparkeren. Hier geldt een tarief van €1,05 per uur. 

Gratis
Het parkeren bij station Hardenberg is overigens geheel gratis. Op de Lage Gaardenstraat in Hardenberg kun je je auto parkeren. Maar let op, hier zijn totaal slechts 75 parkeerplaatsen beschikbaar.